Scholtenerf 34 DENEKAMP

  • Balkon
  • Berging
  • CV
  • Garage
  • Lift
  • Tuin

Algemene informatie

Keurig senioren appartement op de tweede verdieping in het complex 'St. Lucia', nabij het centrum van Denekamp. Deze zorgtoegankelijke woning heeft 2 slaapkamers. U kunt gebruik maken van een parkeerplaats in de bijbehorende parkeergarage. Hier is ook ruimte met een laadpunt voor een scootmobiel. Ook kunt u gebruik maken van een gezamenlijke gemeenschapsruimte, het zgn. Grand Café. Hier worden wekelijks activiteiten georganiseerd door een zeer actieve bewonersvereniging.

In het centrum van Denekamp zijn veel winkelvoorzieningen en er is een gezellig plein met toeristische (terrassen) en historische elementen.

Van deze woning hebben wij helaas geen plattegrond.

LET OP: er gelden nu gelden nieuwe inkomensregels! Bekijk hier of u op deze woning mag reageren: http://www.mijande.nl/passendtoewijzen

Heeft u interesse? Lees hieronder goed onze voorwaarden door.

VOORWAARDEN:

1. Doelgroep:
-Dit appartement is geschikt voor maximaal 2 personen (zonder kinderen).
-Reageren mag vanaf 45 jaar. Mensen van 60 jaar en ouder krijgen voorrang.

2. Inkomen:
-Zorg altijd dat het inkomen van u (en uw partner) goed in uw inschrijving staat! Wij kijken of het door u ingevulde inkomen past bij deze huurprijs.
-Zorg dat u altijd een inkomensverklaring (VGI) 2019 van u (en uw partner) in huis heeft! De inkomensverklaring(en) moet u direct kunnen inleveren wanneer u bericht krijgt dat u de woning mag bekijken.

3. Voorrang:
-Herstructureringskandidaten krijgen altijd voorrang op het woningaanbod. Kijk voor meer uitleg op: https://www.mijande.nl/ik-zoek-een-woning/Voorrang/
-Medische voorrangskandidaten krijgen geen voorrang op deze woning. Zij mogen mee reageren op basis van hun normale inschrijfdatum. Kijk voor meer informatie op: https://www.mijande.nl/ik-zoek-een-woning/Voorrang/

4. Servicekosten:
-Bij de servicekosten is een voorschot voor de levering van warmte en water inbegrepen. U ontvangt hier jaarlijks een afrekening van.

Woning

Wijk

Denekamp Centrum

Woningtype

Appartement

Reageren voor

10 augustus om 23:59 uur

Totale huurprijs

€ 817,30

Oppervlaktes

Woonoppervlakte

52,0 m2

Keuken

8 m2

Slaapkamer 1

15 m2

Slaapkamer 2

9 m2

Financieel

Kale huur

€ 633,25

Servicekosten

€ 16,05

Stookkosten

€ 168,00

Totale huurprijs

€ 817,30

Subsidiabele huurprijs

€ 663,25

Woningkenmerken

Beschikbaar per

per direct

Bouwjaar

2007

Aantal slaapkamers

2

Energielabel

B

Kaart

Street View